O nama

Mi smo specijalizovana firma koja se bavi proizvodnjom i prodajom širokog spektra industrijskih proizvoda prema vašim nacrtima i tehničkoj dokumentaciji. Sa našim iskusnim timom stručnjaka i modernom opremom, možemo Vam pružiti vrhunski kvalitet i pouzdanost izrađenih proizvoda.

SZR KERN

SZR KERNiz Inđije

Posvećeni smo proizvodnji i prodaji industrijskih rešenja po nacrtu i tehničkoj dokumentaciji. Sa ponosom Vam predstavljamo našu široku paletu proizvoda koji su prilagođeni vašim specifičnim potrebama.

Možemo Vam ponuditi izradu industrijskih stepeništa, Rezervoara svih veličina, šlep štangle i vučne kuke, Transportna kolica za karton i pločaste materijale, Zaštitne barijere, Zaštitene ograde i barijere, Magacinska kolica, Kolica za frejmove, Odvijače lima, Uslugu zavarivanja prohroma i aluminijuma, Fiber laser sečenje i graviranje...

SZR KERN
SZR KERN

Da bi se prilagodili sve većim zahtevima i potrebama tržišta, kako u izradi tako i u doradi novih delova, dosta smo uradili na povećanju kvaliteta i brzine izrade. U proteklih par godina uložili smo značajna sredstava u obnavljanje mašinskog parka i nabavku modernih softverskih alata.

SZR KERN

Kontaktirajte nas

Uzimajući u obzir Vaše specifične zahteve i tehničke specifikacije, posvećeni smo izradi proizvoda i pružanju usluga koji će ispuniti vaša očekivanja. Kontaktirajte nas danas i omogućite nam da vam pružimo rešenja koja će unaprediti vaše industrijske procese.

Naše reference

S ponosom Vam predstavljamo referentnu listu naših saradnika i klijenata.

POZOVITE NAS

Uvek smo spremni za nove projekte i ideje.

POZOVI I DOGOVORI